Beach flag m. krydsfod

Beach flag m. krydsfod

Beach flag m. krydsfod

Sort fleksibel rørkonstruktion samles let til en flagstang. Leveres i en praktisk transporttaske. 

975,00 DKK

Tilføj til kurv

Vælg venligst en fil fra din computer

  Medie: 110 gr. flag polyester

  Beachflag med krydsfod

  Har du brug for et flot og effektivt reklameflag, så er vores beachflag lige svaret! Det fås i ni forskellige udformninger og kan nemt sættes op ved hjælp af den medfølgende krydsfod.

  Beachflag er et godt og prisbilligt reklamemedie, der har mange anvendelsesmuligheder. Brug det ude foran jeres domicil eller på messer eller markeder, ja kort sagt alle de steder, hvor der er behov for at gøre opmærksom på jer og jeres produkter.

  Fordelen ved strandflaget er, at frem for det traditionelle flag der hejses op i en flagstang, forbliver i øjenhøjde hos forbipasserende og besøgende.  Samtidig er det nemt at skifte flaget ud, hvis du vil promovere noget andet.

  Pris inklusiv smart krydsfod

  Beachflag er oprindeligt beregnet på at blive stukket ned i sandet på stranden. Men med den medfølgende krydsfod kan du sætte flaget op hvor som helst, du har brug for det – uanset underlagets beskaffenhed.

  Bemærk i øvrigt at prisen på beachflag ikke inkluderer krydsfoden hos mange af vores konkurrenter. 

  Brandsikkert af hensyn til messer

  Vores beach flag er brandsikre, så de kan bruges på messer, der kræver at alt udstillingsmateriale er brandsikkert. Det er også en ekstra sikkerhed i hverdagen, hvis i bruger beachflagene indendørs hjemme i firmaet.

  Beach flag i 9 forskellige udformninger

  Flagene fås i tre forskellige designs med hver tre forskellige størrelser. Køb eventuelt et udvalg af forskelligt udformede flag, så du kan skifte budskab, skabe større eller mindre opmærksomhed eller skifte til et mindre flag, hvis det blæser meget.

  Falg formater (dråbe):
  Small: 87x190 cm
  Mediun: 87x245 cm
  Large: 87x290 cm

  Falg formater (wind power):
  Small: 89x165 cm
  Mediun: 89x240 cm
  Large: 89x345 cm


  Ingen kundeanmeldelser for tiden.